Konferensmiddag

Konferensmiddagen arrangeras på Kajskjul 8. Information om hur du tar dig dit finns här.

Välkomstdrink, 18.30

Som välkomstdrink serveras ett glas mousserande vin. Vid fint majväder passar det utmärkt att avnjuta det på restaurangens stora, härliga veranda med utsikt över Göteborgs hamn-och båtliv.

Middag, 19.15

IMG_4880 kopiaUngefär kvart över sju serveras middagen med en så kallad bordsbuffé. Istället för tallriks- eller fatservering dukar personalen fram såväl serveringsfat med huvudrätt som tillbehör i skålar på bordet och gästerna förser sig själva från dessa fat.

Huvudrätt: Örtöverbakad kummel med krämig hummersås och potatispuré
Dryck till maten: ett glas husets vin eller en flaska Carlsberg export

Dessert: Chokladfudgetårta med syrlig fruktsallad och lättvispad grädde
Dryck till desserten: Nybryggt kaffe

Restaurangens bar är öppen under hela kvällen för den som önskar handla något extra som inte ingår i menyerna ovan.

Specialkost

Önskemål om specialkost har meddelats restaurangen. Om du har behov av specialkost, men inte anmält det vid registreringen till konferensen måste du meddela detta till svebe35@svenska.gu.se allra senast en vecka före konferensen.

Konferensmiddagen avslutas 23.00